Historien om min dejlige hund
Derfor.....
Porthos er en dejlig glad hund. Jeg faldt for ham 1. gang jeg så ham. Han var kvik, altid vågen og "søgte" os. Hans første små skridt tog han mens vi var på besøg, og da han gik hen mod mig, tog jeg det som et tegn på at her ville han gerne være....
Jeg har fået fortalt af ejeren, af Porthos far ,Kimi (Dreamwishes Benjamin)(
Dorthe Groth
), at hunden nok vælger ejeren lige så meget som ejeren vælger hunden. Det kan der være noget om.
Porthos er toppen af højden på en Kromfohrlænder,så han er en langbenet "teenager". Han vejer 14,9 kg er omkring 46 cm høj og en pjusket pels, som vi ind i mellem trimmer, ved at plukke det overskydenede "døde" hår væk. Ind i mellem får han trimmet sine bryn. Han får let øjenbetændelse hvis det er for langt.
Porthos har været til en enkelt udstilling. Det gik ikke på den bedste måde, men det var helt min skyld, da jeg slet ikke havde været til ringtræning med ham. Det var som unghund 9 mrd. gammel.
Der står at han er : ret højt stillet,ønskes ikke større. Maskulint hoved. Korrekt rundagtig skalle. God pigmentering. Passende længde på skallen. God ryglinie. Korrekt passende lavt ansat hale. Velvinklet bag. God pelskvalitet på kroppen. Lidt åben på lårene så man kan se ind på huden. Ganske god skridtlængde set fra siden. Trænger til ringtræning.
Fint temperament.
Porthos har fået mere pels på lårene, men ikke yderlig ringtræning, da jeg ikke har tænkt på at stille op med ham. Jeg kan kun bruge disse udtalelser til at sætte op på væggen. Jeg skal jo ikke avle på ham, så han behøver ingen fin kritik.Han er fin til os. Han fik et blåt bånd. En 2. plads. Dommeren kunne godt lide hans venlige temperament.


Porthos gik til  hvalpetræning hos Hunderiget,Priscilla Rye Mejlstrup.
Der vil være billeder fra vores ture, begivenheder og dagligdagen.

Effektiv skærmrensning
http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf

Hjemmesiden  er lavet for at oplyse om en sygdom (Læs mere om den under Dg. Hyperkeratose) der også rammer hunde i Danmark. Der har været ejere af Kromfohrländere og andre hunderacer der lige som jeg ikke vidste noget om denne sygdom. Jeg har lavet den som en oplysning om sygdommen, fordi der ikke på nogen danske hjemmesider findes noget om det. Det er ikke med negative bagtanker, men udelukkende for at være på forkant med situationen. Jeg elsker min hund uanset sygdom, og vil da ikke bytte ham med noget andet. 
Jeg mener nok jeg har positive tanker, omkring sygdommen som vi prøver på at behandle og holde nede på bedst mulige måde med cremer olier og lign. Porthos er blevet kastreret i juli 08 og vi håber på at dette er med til at stabilisere sygdommen noget. Det er ikke en sygdom som Porthos lider under i det daglige, men der kan forekomme overproucering af hornlag, der sætter sig som "ekstra" på trædepuderne og dette kan, hvis det ikke bliver fjernet, være til en smule belastning...
Mennesker kan faktisk også lide af denne sygdom. Det er også øget aktivitet i hornlaget.
Keratinlaget. (Keratose) 
  Copyright Berit Rasmussen

Her er Porthos ca. 7 uger gammel. Forstår man hvorfor jeg faldt for ham???

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.06 | 20:58

Hvor er det smukt lavet - jeg kunne ikke have gjort det bedre selv - du er en perle - nej en diamant --- Knus Vibeke Lawaetz-

...
06.02 | 23:47

Jeg synes nu stadig at i mangler www.retromode.dk på jeres links til indretning, de har en masse fine skilte :)

...
14.10 | 02:59

Meninger er jo for ens egen regning. Det kunne være ment til en selv....

...
14.10 | 00:20

Det lettere for mange, at mene noget om andre, end at mene noget om noget

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE