starten på det nye år..og så videre
Ja så er året startet... Jeg har stadig ferie, men det varer kun til mandag morgen kl. 05 hvor det bliver alvor igen.

Der er ikke sket så meget her i det nye år. Jo en dejlig nytårsaften med gode venner. Dejlig mad og fantastisk vin. Boblende champagne kl 00 og så ud på vejen for at ønske godt nytår til de omkringboende.
1. nytårsdag havde vi svoger, svigerinde og 2 børn på besøg. Var måske ikke lige så frisk da vækkeuret ringede kl. 8.45. kl var jo 04 da jeg gik i seng. Men da havde vi ryddet op, lavet brøddej og taget spinat op fra frys. Så vi lavede en dejlig nytårsfrokost, med nybagt brød og friske cirtonmuffinns til kaffen.
Jeg har også været ude at gå ture med Porthos. Vi har været på stranden, ved indsøerne
og bare rundt i kvarteret for at se om det står endnu. Tjekker lige om de huse der har været til salg er blevet solgt og om der stadig er julepynt i vinduerne. Mit ryger ned i morgen.Selv om det altid er tomt lige efter.
Vi har ryddet lidt i kælderen.er ved at gøre klar til at støbe gulv, flere steder. Både småreperationer, større opbankede huller og så et badeværelsegulv.11.2
Ja tiden går ...klokken slår.
Og pludselig er vi i feb. Bjørn er på Phillipinerne, arbejde. Jeg har ferie og skulle have en del fra hånden. Men starter med at være syg. Surt.Det er næsten altid sådan når jeg har ferie.
Jeg har været en tur på besøg hos Lucca. Hun venter hvalpe om ca 2 uger nu. Glæder mig til at se dem. Porthos bror Athos/Oscar hedder han nu, er blevet far til 6 hvalpe. Tillykke med det.
Snevejret kom til os. Lidt i går og mere i nat. Har ryddet her til morgen.
Havde besøg af min kusine og hendes familie i går aftes. Hyggeligt. Har ikke set hende i ....5 år eller mere tror jeg. Men det var hyggeligt. Vi spiste og hyggede os og da de først har vinterferie i næste uge så blev det ikke helt så sent. Der er jo nogle børn der slaæ op og i skole. Ikke fordi jeg har sovet længe. kl 6.55  op rydde sne og køre Jonas til LAN party.
Må se om jeg ikke kan få ryddet lidt i mit gamle køkken. Og hønsene skal ud. Ved ikke helt hvordan de tackler snevejret i haven.
nye dage kommer
Ja så gik der endnu et stykke tid. Lucca er blevet mor til 7 hvalpe....Tillykke.

Der er sne i haven, selv om det er ved at forsvinde igen. Hønsene er ikke meget for haven når der ermeget sne. Men ser de en bar plet,endevender de den. De kan jo fuldsændig splitte haven ad i løbet af kort tid. de små skud af blomster kan nemt forsvinde når de først kradser i jorden. Jeg må lave et bed de kan gå rundt i uden små blomster.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.06 | 20:58

Hvor er det smukt lavet - jeg kunne ikke have gjort det bedre selv - du er en perle - nej en diamant --- Knus Vibeke Lawaetz-

...
06.02 | 23:47

Jeg synes nu stadig at i mangler www.retromode.dk på jeres links til indretning, de har en masse fine skilte :)

...
14.10 | 02:59

Meninger er jo for ens egen regning. Det kunne være ment til en selv....

...
14.10 | 00:20

Det lettere for mange, at mene noget om andre, end at mene noget om noget

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE