Første sne 2009 2 jan

den stille dalende sne


En dag i juni, hvor de japanske kirsebær næsten er ved at vær færdige, blev det temmelig pludseligt orkan,turbustorm lige over os.Det var ved 16 tiden og vejret havde været godt. Jeg gik i haven og Kenny og Jacqueline havde lige siddet og spillet backgammon.
Så kom der en regn af små fine lyserøde blade ind over haven, På bagsiden af vores have, ude på vejen står ca 45 japanske kirsebær. Og med en minityfons blæst blev alle disse små lyserøde blomser blæst rundt i haven som snevejr. Straks måtte vi hente kameraet og Kenny kom løbende ud og tog nogle billeder. 6 min efter var det overstået...Men det var et meget smukt syn som jeg synes I skulle se....Det var en oplevelse....

Her på Årets første dag (2009) fløj der Sjakkere gennem haven. Det satte sig og nød det et stykke tid. Vi hat også en kristtjørn, med røde bær som de godt kan lide. Bjørn tog lidt billeder.

Den 2 jan fik vi også lige lidt sna...Jeg havde lige været på stranden med Porthos og var lige kommet hjem da der dalede lidt hvidt fra himlen...Den første sne her i 2009.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.06 | 20:58

Hvor er det smukt lavet - jeg kunne ikke have gjort det bedre selv - du er en perle - nej en diamant --- Knus Vibeke Lawaetz-

...
06.02 | 23:47

Jeg synes nu stadig at i mangler www.retromode.dk på jeres links til indretning, de har en masse fine skilte :)

...
14.10 | 02:59

Meninger er jo for ens egen regning. Det kunne være ment til en selv....

...
14.10 | 00:20

Det lettere for mange, at mene noget om andre, end at mene noget om noget

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE