Bordkort med overraskelser

tjekker bordplanen

Præsten...

Min farmor og min storebror Jonas

Limosinen venter

Så er vi i limoen...

Christinas forældre havde lejet en "LIMO", og jeg fik lov at køre med en tur til København og tilbage igen

Hygge i "Limoen"

Er det her man trykker?????

Det skønne billede på en lækker kage

Kø ved kaffe/kage bord.

Her er min gudfar

Mig og min far...

Ja så oprandt dagen for Nicolines Konfirmation.Mange forberedelser og andet i forbindelse med festen. Vi havde et stort telt i haven som kom 2 dage før, mens det stadig var tørvejr.
Den 1.5 om morgenen. Der blev spist tidlig morgenmad. Bordet havde vi dækket dagen før. Blomster i vaser og hvad der ellers kunne laves.
Vi ventede kun på sol og tørvejr. Det kom bare ikke før sent om aftenen.
Nå men festlighederne i kirken blev overstået og vi skulle hjemad. Christina , hendes veninde, skulle køre i Limosine.....Nicoline var inviteret med på en rundtur i København. Nej det var spændende. Hun var hjemme igen ved 13 tiden hvor gæsterne var begyndt at ankomme i regnvejr.
Vi startede med at de fleste var i huset. Så gik turen ud i haven hvor vi skulle have en velkomst drink. Maden ankom og blev anrettet på bordet i midten. Der var fint pyntet med Thai dukker og flotte duge.
Maden blev præsenteret. Vi havde bestilt mad fra
http://www.thaiaway.dk/ . Det var dejlig mad og alle blev mætte
Min gode veninde/arbejdskollega havde også lavet noget  Thai mad. De lækreste thaipølser med hvidløg og fiskekager med rød karry. Nå men alle fik mad, og der var en del i over skud.
Mor fik holdt tale, vi fik sunget den sang jeg havde skrevet. Min veninde Karin havde bedt om nogle billeder af Nicoline og havde også lavet en sang. Kenny og Jacqueline havde også lavet en sang, men havde glemt den derhjemme. De havde også lavet en quis om Nicoline. Vi fik quisset men sangen fik vi ikke sunget for der var en masse mennesker der var gået. Nå pyt vi sang den i går...
Trods regnvejr var det en god fest. Nicoline holdt en sej tale. Det klarede hun rigtig godt. Alle synes hun var god til det.
Vi fik taget nogle billeder og på bordene lå der engangs kameraer så de billeder er der også når de bliver fremkaldt. Jeg havde lavet hende en scrapbooking til hilsner, billeder og andre ting fra festen kan blive sat derind.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.06 | 20:58

Hvor er det smukt lavet - jeg kunne ikke have gjort det bedre selv - du er en perle - nej en diamant --- Knus Vibeke Lawaetz-

...
06.02 | 23:47

Jeg synes nu stadig at i mangler www.retromode.dk på jeres links til indretning, de har en masse fine skilte :)

...
14.10 | 02:59

Meninger er jo for ens egen regning. Det kunne være ment til en selv....

...
14.10 | 00:20

Det lettere for mange, at mene noget om andre, end at mene noget om noget

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE